Ismét kitör az Arsenal-láz!

S. GY.S. GY.
Vágólapra másolva!
2009.07.18. 23:42
Címkék

A tavalyi 1–1 után ismét Szombathelyen, a Haladás ellen lép fel az angol futball emblematikus klubja, a londoni Arsenal. Július 27-én, hétfőn este a világhírű csapat már második alkalommal játszik felkészülési mérkőzést: egy évvel ezelőtt Kenesei Krisztián és Theo Walcott góljával alakult ki a végeredmény. Arsene Wenger együttese a skót Rangersszel és a spanyol Atlético Madriddal találkozik az Emirates-kupán – rögvest a vasi meccs után.

Nagy elismerés, hogy a hírnevére kényes futballklub visszatér a tavalyi meccs színhelyére, a londoniak tehát elégedettek voltak a rendezéssel. A találkozó óriási közönségsikert aratott: zsúfolt ház, 12 ezer néző előtt zajlott a játék. Aligha kétséges: Cesc Fabregas, Robin van Persie, Andrej Arsavin, Samir Nasri, Theo Walcott és a többi szupersztár érkezése most is slágertéma lesz a városban.

A nagy érdeklődéssel várt mérkőzésre belépőjegyek (3000, 5000 és 8000 forintos áron) hétfőtől, július 20-tól kaphatók Szombathelyen a klub és a stadion pénztáraiban, illetve az ország összes ismert jegyirodájában, az IBUSZ-irodákban, a Libri-hálózatban és a jegyeladó honlapon.

Érdekesség még, hogy a napi jegyvásárlók között az Arsenal sztárjainak aláírásával ellátott relikviákat (mezeket, sálakat, labdákat), valamint az Arsenal egy őszi, londoni mérkőzésére szóló belépőket sorsolnak ki a szervezők.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik