Emlékezz a titánokra!

M. Cs.M. Cs.
Vágólapra másolva!
2008.10.06. 22:46
Címkék

Az NFL ötödik játékhete után már csak két csapat maradt százszázalékos: a New York Giants és a Tennessee Titans. A címvédő arcpirító, 44–6-os vereséggel küldte haza a három évvel ezelőtt még a Super Bowlban szereplő Seattle Seahawks csapatát. Mike Holmgren harmatgyenge formában játszó, az idén csupán egyszer nyertes „tengeri sólymain” az sem segített, hogy a hazaiaknál eltiltás miatt nem játszott a februári finálét eldöntő touchdown szerzője, Plaxico Burress. A sztárelkapót pótló Domenik Hixon és Sinorice Smith is ért el TD-t – utóbbi kettőt is –, Brendan Jacobs pedig futva tette meg ugyanezt kétszer.

A Tennessee Titans folytatta előzetesen nem remélt sikersorozatát, ezúttal a várt „vérzivataros”, verekedős meccsen 13–10re megverve a páratlan védőegységgel, de ugyancsak páratlanul tehetetlen támadóalakzattal megáldott Baltimore Ravenst. A következő ellenfeleknek jó lesz emlékezniük a titánokra, csakúgy mint a Denzel Washington főszereplésével jegyzett film címében.

A Buffalo Bills elvesztette veretlenségét – 17–41 az Arizona ellen – és, ami ennél jobban aggasztja Dick Jauron főedzőt, a meccs harmadik játékában irányítóját, Trent Edwardsot is. Egyelőre nem tűnik súlyosnak, de térdsérülésről lévén szó…

Az Indianapolis 27–10-es hátrányból hihetetlen körülmények között fordított 31–27-re az utolsó öt percben három touchdownt elérve Houstonban, a Miami pedig a New England után a másik bajnokesélyest, a San Diegót is megverte.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik