Szedjék le rólam a mezt!

Tudósítónktól TudósítónktólTudósítónktól Tudósítónktól
Vágólapra másolva!
2008.01.11. 23:19
Címkék

Pénteken benépesedett a ZTE FC öltözője, csak három játékos hiányzott a keretből. Roguy Meyé várhatóan már ma reggel a csapat rendelkezésére áll, miután péntek este ő is megérkezett Zalaegerszegre. Mahamadou Diawara viszont még mindig Franciaországban van, sérülését kezelteti, Kádár Tamás pedig pihen, hétfőn kezdi meg a felkészülést, ám eközben az egerszegiek folyamatosan tárgyalnak a játékost igazolni szándékozó Newcastle-lal.

Lukács Tihamér távozott a csapattól, nagy valószínűséggel egy bolgár gárdánál folytatja kölcsönben. Ivan Dudics Újpestre megy, Lovre Vulint pedig egy cseh csapat szeretné szerződtetni.

A játékosok a pénteki első találkozón a városi sportcentrum futópályájáján terheléses orvosi vizsgálaton vettek részt. Vlaszák Gézának, a ZTE-hez viszszatérő kapusnak eközben volt ideje nosztalgiázni.

„A nyolc évvel ezelőtti csapatból már csak Molnár Balázs van itt, vagyis alaposan megváltozott a keret – mondta Vlaszák Géza. – A vezetők azt szeretnék, hogy jól védjek, és közben segítsek Pogacsics Krisztiánnak, a fiatal, tehetséges kapusnak. Bevallom őszintén, engem is ösztönöz, amikor egy reménység ott toporog mögöttem, és le akarja szedni rólam a mezt.”

Szlavko Petrovics vezetőedző elmondta: eleinte az állóképesség fejlesztése lesz az elsődleges. Január 30-tól két héten át Törökországban edzőtáborozik a csapat, akkor viszont már a labda játssza a főszerepet. A kék-fehérek első edzőmérkőzésüket január 19-én 13 órakor a Haladással, a másodikat pedig 26-án szintén 13 órakor az Ajkával játsszák a ZTE-stadion mögötti műfüves pályán.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik