Már megint a papír…

M. J.M. J.
Vágólapra másolva!
2008.01.11. 23:19
Címkék

Péntek délelőtt megtartotta első edzését Octavio Zambrano. Az FC Tatabánya ecuadori szakmai igazgatója előbb ideiglenes kapusedzőként debütált, majd P. Nagy Lászlóval közösen kétkapus játékot vezényelt a még igen szűk keretnek. A Moldovából érkező szakember egyelőre ismerkedik új csapatával, amelyre ráfér az erősítés.

„Öt-hat játékos érkezését várjuk, akikkel megoldhatjuk a problémát. Ígérem, benn tartjuk a Tatabányát az első osztályban” – mondta dideregve a negyvenkilenc éves dél-amerikai.

Octavio Zambrano az első napokban ismerkedik az együttessel. Azt már megállapította, hogy P. Nagy László „good trainer”, tehát jó edző, a futballistáknak azonban még csak a nevüket tanulja. A Tatabánya kerete az itt maradó játékosok mellett a junioregyüttes néhány tagjával bővült.

„Jó csapatunk lesz. Elsősorban a védekezésben kell erősödni, arra lehet építeni a támadás alapjait. Inkább az offenzív játékot részesítem előnyben, tehát támadnunk kell. Ebben lehetnek segítségünkre új játékosaink. Két magyar és négy dél-amerikai, Uruguayból és Paraguayból érkező futballistát várunk” –

ismertette a terveket Octavio Zambrano, majd hozzátette: egy héten belül bizonyára jobban megismeri a csapatot. Az ecuadori szakvezetőnek nincs pro licence, és amíg nem szerzi meg, kell egy edző mellé – amint már beszámoltunk róla, Bene Ferenc neve vetődött fel, ugyanakkor esélyes Dajka László is, aki beszél spanyolul.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik