Labdarúgás: hármas dunakeszi győzelem a Kék Duna Kupán

Vasvári FerencVasvári Ferenc
Vágólapra másolva!
2007.12.19. 13:50
Hármas dunakeszi győzelemmel ért véget az első ízben, négy nap alatt megrendezett, Kék Duna Kispályás Labdarúgó Kupa, melynek Felsőgöd adott otthont. A 32 csapatos tornának közel 500 résztvevője volt, a Dunakanyar városai mellett dunaújvárosi, salgótarjáni, balassagyarmati, és más Pest-megyei település labdarúgói is ellátogattak a Duna-parti település műfüves sportcsarnokába.
Bea István
Bea István

A december első két hétvégéjére, amatőröknek kiírt küzdelmeken a házigazda gödiek mellett dunakeszi, balassagyarmati, salgótarjáni, pásztói, váci, fóti, gödöllői, sződi, dunaújvárosi és fővárosi játékosok léptek pályára. A győztesek végül Dunakesziről érkeztek: a fődíjat a Tornádó legényei vitték haza. Az eseményre Göd város polgármestere, Markó József is kilátogatott.

„Nem számítottunk rá, hogy ilyen érdeklődés lesz a torna iránt és végül 32 csapattal tudjuk elindítani az első Kék Duna Kupát. Jó érzés volt látni azt a hatalmas küzdelmet, amelyet egymással vívtak a csapatok a győzelemért, belefeledkezve a játék örömébe, nem beszélve azokról a látványos és magas színvonalú mérkőzésekről, amelyek végigkísérték mindkét hétvégét” – nyilatkozta Wagner Bálint, az egyik főszervező.

1. Kék Duna Kispályás Labdarúgó Kupa:
1. Tornádó (Dunakeszi),
2. Deportivó (Dunakeszi)
3. Spieler FC (Dunakeszi)
Legjobb kapus: Ficza Norbert (Spieler FC)
Legjobb mezőnyjátékos: Kárpáti Zoltán ( Deportívó)
Gólkirály: Dizmatsek Emil ( Szigetgyöngye)
Legmagasabb átlagéletkorú csapat: Leverpool (Göd)
Legidősebb játékos:. Váczai József (Leverpool)
Legfiatalabb játékos: Kovács Dávid (Chevrolet Gyulai)
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik