Karnyújtásnyira a bajnoki cím (1.)

LIPCSEI ÁRPÁDLIPCSEI ÁRPÁD
Vágólapra másolva!
2007.04.17. 01:29
Címkék
A DVSC hét forduló alatt ledolgozta az MTK-val szembeni ötpontos hátrányát, sőt miután szombaton 3–0-ra fölülmúlta riválisát, ötpontos előnyre tett szert. A Loki tért volna magához a hektikus első szakasz után, netán az MTK ismétlődő botlásaiban kell keresnünk a helycsere magyarázatát? Az előbbi verzióra voksolunk.

Idézettel kezdünk. „El tudják-e viselni az esélyesség terhét a debreceniek? Miroslav Beránek vezetőedzőnek lesz-e ideje ütőképes együttest kovácsolni a honi szinten jó képességű, de a számos új igazolás miatt még talán számára is ismeretlen játékosanyagból? Nem szít-e majd feszültséget az öltözőben a téli vérátömlesztés, az idegenlégiósok rohama?”

Február 11-én a DVSC-TEVA bajnoki esélyeiről morfondíroztunk a fenti kérdéseket felvetve – és „természetesen” válasz nélkül hagyva. Noha a sajtómunkás puszta megfontolásból a beráneki „tagadást” osztja („...még nem a miénk az arany” – nyilatkozta a cseh edző az első számú rivális MTK szombati, 3–0-s legyőzése után), hiszen még hat fordulót rendeznek a Borsodi Ligában, egyre több jel utal arra, hogy a télen regisztrált ötpontos deficitet ugyanekkora előnnyé „transzformáló” Loki harmadszor is bajnoki címet szerez.

ERŐSSÉGEK: Minden a régi módi szerint

Anyagi biztonság, hazai pályás „söprés”, magyar viszonyok közt kiemelkedő minőségű játékoskeret és impulzív második

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik