A Barca-verő a kiszemelt

Vágólapra másolva!
2007.04.10. 23:38
Az argentin Diego Milito szezonbeli tizenkilencedik góljával a Zaragoza legyőzte az éllovas Barcelonát.

A Zaragozánál az argentin Pablo Aimar és honfitársa, Diego Milito emelkedett ki a mezőnyből, akinek a Barca elleni a tizenkilencedik gólja volt a bajnokságban. A csatár ezzel holtversenyben vezeti a góllövőistát a Sevilla mali csatárával, Frédéric Kanoutéval. Idei formájának köszönhetően a támadó igen kapós, spanyol lapértesülések szerint éppen a Barca érdeklődik iránta élénken, a katalánok állítólag öccsét, a zaragozai hátvédsorban jeleskedő Gabrielt is szívesen vinnék.

A meccset megelőzően Carles Puyol, a Barcelona csapatkapitánya is elismerően beszélt a testvérpárról: „Gabriel Milito kiváló és magabiztosan játszó védő, Diego rendkívül pedig mozgékony támadó, akit nehéz megállítani a pályán, ráadásul mindketten nagyon jó formában vannak az idén.”

KAPUS

ROBERT GREEN (angol, West Ham) Kiváló védések sorozatát mutatta be az Arsenal ellen, amivel nagyban hozzájárult az „ágyúsok” elleni győzelemhez.

HÁTVÉDEK

FABIANO ELLER (brazil, Atlético Madrid) A 29 éves brazil játékos győztes gólt szerzett a Villarreal elleni, idegenben megnyert mérkőzésen.

RICARDO CARVALHO (portugál, Chelsea) A védő gólja három pontot jelentett a Chelsea-nek, s a csapat kapott gól nélkül úszta meg a Tottenham elleni rangadót.

RENATO CIVELLI (argentin, Marseille) Hátvéd létére két gólt lőtt a gyengélkedő Lille-nek, így az ötödik Marseille még versenyben van a BLindulást érő helyért.

KÖZÉPPÁLYÁSOK

ANDRANIK TEJMURJAN (iráni, Bolton) Jócskán meghálálta Sam Allardyce bizalmát, élete első két Premiership-találatát szerezte a Wigan elleni bajnokin.

MARCELINHO (brazil, Wolfsburg) A Wolfsburg karmestere adott egy gólpasszt, majd kétszer vette be a Mainz kapuját, kiharcolva ezzel a győzelmet.

EMERSON (brazil, Real Madrid) Két hónapos kihagyás után remek formában tért vissza, sok labdát szerzett, és gólpasszt is adott Raúlnak.

RICCARDO MONTOLIVO (olasz, Fiorentina) Könnyedén nyert a Fiorentina, és a 22 éves középpályás harminc méterről hatalmas gólt lőtt az Ascoli kapujába.

CSATÁROK

THEOFANISZ GEKASZ (görög, Bochum) A görög támadó két góllal járult hozzá a Leverkusen elleni kiütéses sikerhez, és ezzel már vezeti a góllövőlistát.

DIEGO MILITO (argentin, Zaragoza) Remekbeszabott gólt szerzett a Barcelona ellen, győzelmével a Zaragoza már a negyedik helyen áll a bajnokságban.

ALEXANDER FREI (svájci, Dortmund) A csatár duplájának nagy szerepe volt abban, hogy a szebb napokat is látott Dortmund idegenben verte meg 4–1-re az Aachent.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik