Sima Sevilla-továbbjutás

V. G.V. G.
Vágólapra másolva!
2007.03.21. 11:09
Címkék

Harminchárom perc az élet – gondolták a Betis játékosai a városi rivális Sevilla elleni „csonka mérkőzés” előtt. A két együttes alig valamivel több mint fél órára újból összetalálkozott kedd este, hogy kiderüljön, ami február 28-án nem dőlt el (a Sevilla mesterét, Juande Ramost a vendéggólnál örömtánca közben egy flakonnal fejbe dobták, így félbeszakadt a visszavágó): vagyis melyik csapat harcolja ki végre a továbbjutást a Spanyol Kupa elődöntőjébe.

A Sevilla készülhetett nyugodtabban: a korábbi vizespalackos incidenst megelőzően Frédéric Kanouté tett arról, hogy a vendégek egygólos előnnyel várják a háralévő játékidő lejátszását, a szövetség szankcióinak megfelelően semleges pályán, nézők nélkül.

A Betis mesterének juthatott a fejtörés (míg korábban kollégájának csak a fejfájás): a továbbjutás kiharcolásához csapatának fel kellett volna vállalnia a totális támadófutballt. Luis Fernandez tanítványai azonban képtelenek voltak ellenfelükön felülkerekedni, hiszen idejük sem volt bemelegedni. A jó formában játszó Sevilla esélyt sem adott riválisának, s megérdemelten lépett tovább. Úgy hírlik, a Betisszurkolók együttesük kiesését még valahogy el tudják nyelni, ám azt nagyon nehezen viselnék, ha a nagy rivális Sevilla megnyerné a bajnokságot…

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik