Aco Sztojkov is bevethető

LIPCSEI ÁRPÁDLIPCSEI ÁRPÁD
Vágólapra másolva!
2007.03.09. 00:04
Címkék

Pontosan egy hónappal a szerződtetése után, csütörtökön edzhetett először a DVSCTEVA-val Aco Sztojkov. A 24 éves, 20-szoros macedón válogatott támadóval a csapat februári, törökországi edzőtáborozása idején kötött négyéves megállapodást a bajnokcsapat vezetősége, ám munkavállalási engedély híján a Partizan Beogradtól érkező csatárnak el kellett hagynia Magyarországot.

Sztojkov az utóbbi hetekben a fél tucat szkopjei másodosztályú gárda egyikével gyakorolt, két edzőmérkőzésen is pályára lépett – ennek ellenére nincs százszázalékos állapotban. Mindamellett immár kizárólag Miroslav Beráneken múlik, hogy a Vác elleni szombati bajnokin sor kerül-e Sztojkov magyarországi debütálására. Dzsudzsák Balázsra viszont eltiltás miatt nem számíthat a hét végi fellépésen a cseh vezetőedző. A klub irányítói csütörtökön megegyeztek az NB II-es Nyíregyháza Spartacus elöljáróival, így a Nyíregyházán eddig kölcsönben szereplő, nem mellékesen térdműtét előtt álló Jeremiás Gergő végleg a piroskékek futballistája lett.

Szintúgy a Lokihoz kapcsolódó hír, hogy Aco Sztojkovhoz hasonlóan egy másik légiós, a brazil Túlio is bemutatkozhat a Vác ellen, hiszen végre az ő a játékengedélye is megérkezett.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik