Szusza Ferenc a Kútvölgyiben

S. G.S. G.
Vágólapra másolva!
2006.04.14. 00:47
Címkék
Szusza Ferenc
Szusza Ferenc
Szusza Ferenc
Szusza Ferenc
Szusza Ferenc
Szusza Ferenc
Megint izgulhatunk egy legenda egészségéért. A 82 esztendős Szusza Ferencről van szó, akit jelenleg is a Kútvölgyi úti kórház intenzív osztályán ápolnak. A Megyeri úti stadion névadója, az Újpest csodálatos képességű csatára, aki huszonhat esztendőn keresztül szolgálta a lila-fehér színeket, meglehetősen rossz állapotban került kórházba.

Egészségi állapotáról egyelőre nem adtak semmiféle tájékoztatást, s így csak abban bízhatunk, hogy a Jutagyár kölyökcsapatából 1935-ben a Megyeri útra igazolt támadó felépül betegségéből, s hazatérhet. Szusza Ferenc a lila-fehér színekben négyszer nyert bajnoki címet, 463 bajnoki találkozón 393 gólt szerzett, s huszonnégy alkalommal húzhatta magára a magyar válogatott meggypiros mezét.

Klubszeretetére jellemző, hogy megromlott egészségi állapotában is ott volt a Megyeri úti stadionban a névadó ünnepségen, és meghatódva fogadta a több ezer újpesti vastapsát. Most nemcsak a lila-fehér szurkolótábor aggódik a felépüléséért, hanem az egész magyar futballtársadalom.
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik