Zsivóczky Gyula visszatért

S. G.S. G.
Vágólapra másolva!
2006.03.28. 01:11
Címkék
Gálhidi György és Zsivóczky Gyula
Gálhidi György és Zsivóczky Gyula
Gálhidi György és Zsivóczky Gyula
Gálhidi György és Zsivóczky Gyula
Gálhidi György és Zsivóczky Gyula
Gálhidi György és Zsivóczky Gyula

Talán már csak a Lombard mecscsein doboló, dudáló fanatikusok hisznek benne, hogy kedvenc csapatuk a következő bajnokságban is az első osztályban játszik. De Bíró Péter nem az az ember, aki könnyen beletörődik a sorsába. A Lombard tulajdonosa úgy döntött, ad még egy esélyt a csodának. Ehhez pedig a legegyszerűbb megoldást választotta: edzőt cserélt. Már nem a télen érkező Gálhidi György irányítja a pápai labdarúgókat, hanem az eddigi pályaedző, Zsivóczky Gyula. Az egykori ferencvárosi és MTK-futballista az ősszel négy meccsen már vezethette a sárga-kék alakulatot. S két eredményre ma is büszke lehet: 1–1 a Fáy utcában a Vasas, s 3–3 otthon a Debrecen ellen. Emellett két vereség a REAC-tól meg a Pécstől.

Zsivóczky Gyula most aligha van irigylésre méltó helyzetben.

"Amíg matematikai esélyünk van a bentmaradásra, addig küzdünk az életünkért – mondta Zsivóczky Gyula. – Tisztában vagyunk a helyzetünkkel, és ha el tudom érni, hogy a csapatnak legyen tartása, már boldog leszek. A felelősség ettől kezdve az enyém. Feltett szándékunk, első lépésként utolérjük a kilenc ponttal előttünk álló REAC-ot, hogy ne legyünk sereghajtók.”

A tréner munkáját Kovács László kapusedző segíti. Gálhidi György szakmai igazgatóként június 30-ig a Lombard állományában marad, ám ha máshonnan kedvező ajánlatot kap, távozhat.

"Ha szükség lesz a tanácsaimra, állok rendelkezésre – mondta Gálhidi György –, de nem titkolom, szívesen ülnék le a kispadra valahol...”

Szavazás

Melyik csapat nyeri a magyar bajnokságot?

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik