Jól kezdett a bajnok

D. L.D. L.
Vágólapra másolva!
2003.09.05. 22:06
Címkék
Igencsak ki vannak éhezve a kazincbarcikai sportbarátok egy kis csemegére. Ezt bizonyítja, hogy munkanap ide, vagy oda, már a péntek délelőtti mérkőzéseket jó néhány érdeklődő kísérte figyelemmel a BorsodChem-kupa férfi röplabdatornán, délutánra pedig csak nőtt a nézők száma.
Igencsak ki vannak éhezve a kazincbarcikai sportbarátok egy kis csemegére. Ezt bizonyítja, hogy munkanap ide, vagy oda, már a péntek délelőtti mérkőzéseket jó néhány érdeklődő kísérte figyelemmel a BorsodChem-kupa férfi röplabdatornán, délutánra pedig csak nőtt a nézők száma.A felkészülést segítő viadal nyitó mérkőzésén Daniel Oravec vezetőedző a Toronyai M., Tóth G., Kárpáti, Tomanóczy, Szalai, Szafranov összeállításban küldte pályára a bajnokcsapatot, de arra még nem érdemes mérget venni, hogy a bajnoki rajton is ez a társaság kezd. A második összecsapáson például már a Toronyai M., Csala, Szekeres, Morozov, Jánosi, Szafranov (liberóként Bencsik játszott) hatos jutott szóhoz, ami jelzi, hogy Kazincbarcikán a szeptember végén kezdődő idényben aligha kell játékoshiánnyal küzdeni. A Vegyész előbb szlovák ellenfelét, majd a kecskemétieket oktatta, és egyetlen játszmát sem engedett vetélytársainak. A szakvezető még azt a luxust is megengedhette magának, hogy a 95-szörös válogatott feladót, Schildkraut Krisztiánt az első két találkozón nem szerepeltette. A harmadikat aztán végigjátszotta a rutinos előkészítő, és megőrizte hibátlan mérlegét a házigazda.BorsodChem-kupa, nemzetközi férfitorna, Kazincbarcika
Vegyész RC-Kazincbarcika–Humenné (szlovák) 2:0, Ostrava (cseh)–Bielsko Biala (lengyel) 2:0, Kazincbarcika–Phoenix Mecano-Kecskeméti RC 2:0, Ostrava–Humenné 2:0, Bielsko Biala–Kecskeméti RC 2:0, Kazincbarcika–Ostrava 2:0, Bielsko Biala–Humenné 2:0. Az állás: 1. Kazincbarcika 6 pont (6:0), 2. Ostrava és Bielsko Biala 5-5 (4:2), 4. Humenné 3 (0:6), 5. Kecskemét 2 (0:4)
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik