Bronzérmes a Fradi

DOROS LÁSZLÓDOROS LÁSZLÓ
Vágólapra másolva!
2003.03.08. 23:10
Címkék
A bronzcsata második összecsapásán Rácz remek védése vezette be a találkozót, ám a harmadik percben már ő is tehetetlennek bizonyult: Bálint egy lövőcsel után bombázott a kapu bal oldalába.
Miskolci Jegesmedvék JE–Ferencváros 5–9
(1–4, 2–3, 2–2)
(1–4, 2–3, 2–2)

Miskolc, Városi Műjégpálya, 500 néző. V: Incze, Máyer, Marek
MISKOLC: Rácz – Nagy A., Mayer, Verba, Antal, Kis A., Pócs, Csaba, BÉRES 1 (1), FAITH 1 (1), Lukács, Láda P., Láda B., Polányi, OROSZ 3, Kocsis (2), LÉNÁRT, Egri (2), Hutter, Dányi, Magyar. Edző: Wintersteiner Ottó
FERENCVÁROS: Bán – Hajdú, Bognár (1), BÁLINT 3, HOFFMANN 3 (2), Csíki (1), Nagy A., Serdült, Vaszjunyin, Fekete Sz. 1 (1), FEIL 1 (1), Székely Mádai, Kakas, Nagy L. (1), Oreskin (1), Sike 1, Mészáros, Gergely, Farkas. Edző: Hudák Gábor
Kiállítások: 24 + 10 perc fegyelmi (Lénárt), ill. 38 perc + 10 perc fegyelmi (Farkas, Nagy L., Vaszjunyin) + végleges fegyelmi (Serdült)

A bronzcsata második összecsapásán Rácz remek védése vezette be a találkozót, ám a harmadik percben már ő is tehetetlennek bizonyult: Bálint egy lövőcsel után bombázott a kapu bal oldalába. Egy perc sem telt el, és a palánkról kipattanó koronggal Hoffmann lépett ki, faképnél hagyta a miskolciakat és eredményesen fejezte be az akciót. A harmad utolsó percében kavarodás után szépítettek a hazaiak. A második harmadot Orosz felső sarkos találata vezette be, s ez feldobta a miskolciakat, akik hatalmas akarással vetették magukat a küzdelembe. Láda Péter kiállítása után Bálint már harmadik gólját szerezte, majd Polányi hibázott nagyot, ezt pedig Hoffmann használta ki. Ezzel el is dőlt a bronzmérkőzés sorsa. A folytatásban Faith hagyott ki óriási ziccert, a harmad végén pedig kisebb ökölpárbaj bontakozott ki Polányi és Vaszjunyin között. A harmadik harmad hozta a legkiegyenlítettebb játékot, de a fővárosiak győzelme nem forgott veszélyben.

Mestermérleg
Wintersteiner Ottó:
– Büszke vagyok csapatomra. Nagyszerűen helytálltak a fiúk. Ez a negyedik helyezés remélhetőleg újabb erőt ad a folytatáshoz.
Hudák Gábor: – Nagyon sok volt a kiállítás, de szerencsére a játékosok frissek voltak és megvalósították a taktikai elképzeléseket. Ez az évünk a körülményekhez képest igazán nem sikerült rosszul.


Divízió–2-es ifjúsági világbajnokság, Belgrád
Románia–Magyarország 6–1 (1–1, 4–0, 1–0)
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik