A Dunaferr már a kupafináléra figyelt

SEBASTIAN TAMÁSSEBASTIAN TAMÁS
Vágólapra másolva!
2003.01.10. 21:58
Címkék
Ferencváros–Dunaferr SE 2–6
(1–1, 0–3, 1–2)
Kisstadion, 100 néző. V: Halassy, Kincses, Léber
FERENCVÁROS: Bán – Hajdu, Bognár 1, Jánosi (1), Hoffman, Csiki, Hegyi, Serdült, Vaszjunyin, Fekete, Feil, Horváth, Székely, Mádai, Bálint 1, Oreskin (1), Sike, Nagy A., Nagy L. Edző: Hudák Gábor
DUNAFERR: Halmosi – Horváth 1 (1), Tokaji (1), Szilassy (1), Balaz (2), Peterdi, Gebei, Vargyas, Borbás 1, Dobos, SÁNDOR 3, Vass 1, Szélig, Kaszala, Erdősi (1), Orsó, Holló, Bali. Edző: Dusan Kapusta
Kiállítások: 8, ill. 10 perc + 10 perc fegyelmi (Balaz, Orsó)

Feil (balra) figyeli, mire megy ellenfelével Fekete a korongért folytatott harcban (Fotó: Farkas József)
Feil (balra) figyeli, mire megy ellenfelével Fekete a korongért folytatott harcban (Fotó: Farkas József)
Feil (balra) figyeli, mire megy ellenfelével Fekete a korongért folytatott harcban (Fotó: Farkas József)
Nem fröcsköltek a jégszilánkok. Mint ahogy a tízperces nagyfegyelmivel kiállított Orsó László is hirdette fennhangon: "B... meg, vasárnap fontosabb meccsem van, mint ez a sz..., ezen a sz... pályán!” Mert hát vasárnap csakugyan sokkal fontosabb meccs vár Kapusta csapatára, jelesül az Alba Volán elleni kupadöntő. A Dunaferr ezért pontosan csak annyit adott ki magából, amennyi a győzelem bezsebeléséhez kellett. Nem is csoda, hogy a Fradi szerezte meg a vezetést emberelőnyből (Bognár lőhetett zavartalanul), ám a második harmadban Sándor Szilárd két, Borbás egy góljával 4–1-re meglépett a Dunaferr. A harmadikban még bekotort két gólt a vendégcsapat: előbb Sándor szerezte meg harmadik gólját, majd Vass Márton a kaput megkerülve lepte meg az egyébként jól védő Bánt.
Pedig a lélekben már a kupadöntőre készülő Dunaferrt akár meg is lehetett volna lepni. De nem ilyen játékkal.

Mestermérleg
Hudák Gábor: – El vagyok keseredve, hiszen négy gólt óriási egyéni hibák után kaptunk. Legszívesebben néhány játékost viszszaküldenék az ificsapatba.
Dusan Kapusta: – Nehéz meccs volt számunkra a nyitott csarnok miatt. Az első harmadban gondjaink is voltak, de szerencsére a második játékrészben sikerült eldöntenünk a mérkőzést.
Az állás
1. Alba Volán762–1514
2. Dunaferr5251–1810
3. FTC5351–2910
4. UTE2517–534
5. Miskolc1424–492
6. Győr66–470
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik