Az edző fia döntötte el a csatát

KISS ÁRPÁDKISS ÁRPÁD
Vágólapra másolva!
2002.08.31. 21:42
Címkék
Celldömölk–BKV Előre 1–3 (0–2)

GÓLSZERZÔ
Kozma a 8. percben Disztl átadása után 17 méterről a kapu jobb oldalába helyezte a labdát (0–1). Disztl Milán a 25. percben 14 méterről a jobb alsó sarokba bombázta a labdát (0–2). Ruzics az 56. percben Bánka bal oldalról laposan belőtt labdáját 11 méterről továbbította a kapu közepébe (0–3). Jáger a 68. percben Hollósi jobb oldalról beívelt labdáját 10 méterről fejelte a kapu közepébe (1–3)

SÁRGA LAP
Csordás (Jáger buktatásáért) a 41., Jáger (Vörös buktatásáért) az 53., Varga A. (kezezésért) a 63. percben

SZÖGLETARÁNY: 4:5 (2:4)
Kissé bágyadtan kezdett a hazai csapat, ezt ki használta a BKV Előre, és már a 8. percben Kozma József távoli lövése nyomán megszerezte a vezetést. Ez ébresztően hatott a celldömölkiekre, mert nagyobb sebességre kapcsoltak. Az összjátékuk azonban nem volt pontos, így a vendégcsapat védelme mindig időben közbe tudott lépni. A 20. percben Bánka Kristóf növelhette volna a vendégek előnyét, amikor a balösszekötő helyén tisztán kapura húzott, de 14 méteres félmagas lövését Baji Tamás jó reflexszel ki tudta ütni. Ám nem sokáig kellett várni az újabb vendégcsapat góljára, mert az első gólnál előkészítőként jeleskedő Disztl Milán, a vendégtréner fia helyzetfelismerése nyomán ismét a hazai csapat hálójában táncolt a labda. Szünet után a jól kontrázó fővárosi csapat Nebojsza Ruzics eredményessége nyomán már 3–0-s vezetésre tett szert. A hazai csapatot ezen a találkozón még a szerencse is elkerülte, mert a szünetben csereként pályára lépő Győrvári Gábort egy kemény összecsapás után hordágyon kellett levinni a küzdőtérről. Jáger Sándor révén még szépíteni tudtak a hazaiak, de a jól kontrázó BKV Előre támadásai mindvégig veszélyesebbek voltak. A tervszerűbben és az összjátékot pontosabban előadó fővárosi csapat megérdemelten szerzett három pontot az eddig veretlen Celldömölk otthonában.

Mestermérleg
Horváth Tamás: – Fáradtan mozogtunk, a csapaton meglátszott a hét közben lejátszott találkozó. A BKV Előre jól szervezte meg játékát, és megérdemelten nyerte meg a találkozót.
Disztl László: – Az első félidőben jól futballoztunk, és az elért két gólunkkal előnyre tudtunk szert tenni. Szünet után is folytattuk ezt a játékunkat, és megérdemelten nyertünk.
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik