Juhár Tamás a cserepadon

S. G.S. G.
Vágólapra másolva!
2002.07.10. 21:11
Címkék
Lángoló nyári délután a Láng-pályán. Még az árnyékban hűsölő mintegy harminc mindenre elszánt Vasas-drukker is a hőséggel, no meg a látvánnyal küszködött. Mert pályán volt ugyan a Vasas, csakhogy meglehetősen furcsa összeállításban. Feltűnt például a center posztján az a Hámori Ferenc, akitől korábban már elköszöntek, nem volt itt viszont az az Aranyos Imre, aki állítólag már megegyezett a szerződéshosszabbításról. Szóval, ahogy mondani szokták még alakulgat a keret, bár így megy ez már hetek, sőt hónapok óta. A pályára lépett angyalföldi labdarúgók közül sem tudja mindenki, hol kezdi az őszi idényt. Mint ahogy a klub elöljárói sincsenek tisztában ezzel.Tudniillik (lehet, hogy ez már viccesen hangzik…) Angyalföldön még mindig abban reménykednek, hogy a csapat ősztől is az élvonalban indulhat. Igaz mindez a ligán múlik. "Van már vezetőedzőnk, a keret előbb-utóbb lassan kialakul, rendelkezünk az első osztályú tagsághoz szükséges pénzügyi háttérrel, és ha figyelembe veszem a napokban kiderült bizonyos furcsa tényezőket, akkor azt mondom, a sorsunk a liga és az igazságosság kezében van – mondta Iványi Károly ügyvezető elnök. – S hogy mik ezek a furcsa tényezők? Ebbe most nem akarok belemenni, egyelőre legyen elég annyi, hogy levelet írtam Muszbek Mihály ligaigazgatónak, kérve, hogy az indulási jogok elbírálásánál tartsa be a törvényességet, és csak közjegyző által hitelesített okmányokat, dokumentumokat fogadjon el. Az utóbbi időben egyre több zavaros telephelycseréről, tulajdonosváltásról hallani, s az ember fejében megfordul sok minden.”
Vasas–Kistarcsa 3–0 (2–0)
Láng Vasas-pálya, 30 nézô. V: Herbály
VASAS: Kövesfalvi –Schindler, Hegedûs (Bacsó), Tóth A. (Juhár), Makra (Kôrösi) – Maróti, Hirt, Kerényi, Rézmûves – Gyánó (Pest), Hámori
G: Kerényi (2), Gyánó
Vasas–Kistarcsa 3–0 (2–0)
Láng Vasas-pálya, 30 nézô. V: Herbály
VASAS: Kövesfalvi –Schindler, Hegedûs (Bacsó), Tóth A. (Juhár), Makra (Kôrösi) – Maróti, Hirt, Kerényi, Rézmûves – Gyánó (Pest), Hámori
G: Kerényi (2), Gyánó
Iványi kimondva-kimondatlanul a Lombard FC-Haladásra célzott, egészen pontosan arra, hogy szerinte a vadonatúj szombathelyi klub nem jogosult az első osztályú indulásra.
Hogy aztán hogyan döntenek a fehér asztal mellett, egyelőre kérdéses, mindenesetre a Láng-pálya forróságában még az a furcsaság is előfordult, hogy Juhár Tamás csak a cserék között kapott helyet. Az ő sorsa továbbra is bizonytalan, csakúgy mint Aranyosé, akinek pénzügyi vitája van a vezetőkkel. Tóth Norbert Újpestre biztosan nem megy, és még az is lehet, hogy marad Angyalföldön. Polonkai Attilát és Tóth Andrást a Sopron hívja.
Előbb-utóbb majd csak kiderül minden, hogy ki hol és kivel futballozhat 2002-ben Magyarországon.
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik