Menni vagy nem menni

209253 209253209253 209253
Vágólapra másolva!
2014.03.10. 23:03
Ez itt a kérdés. Julian Jenner, a Ferencváros középpályása, az MTK elleni mérkőzés második félidejében veszítette el a fejét és egy felesleges...

Ez itt a kérdés. Julian Jenner, a Ferencváros középpályása, az MTK elleni mérkőzés második félidejében veszítette el a fejét és egy felesleges szabálytalanság után összeszedte második sárgáját, majd kiállítása után előbb a kék-fehérekkel, aztán saját pályaedzőjével, Máté Csabával szólalkozott össze. Utóbbi incidens majdnem tettlegességig fajult.Julian Jenner, a Ferencváros középpályása, az MTK elleni mérkőzés második félidejében veszítette el a fejét és egy felesleges szabálytalanság után összeszedte második sárgáját, majd kiállítása után előbb a kék-fehérekkel, aztán saját pályaedzőjével, Máté Csabával szólalkozott össze. Utóbbi incidens majdnem tettlegességig fajult.

Főhet tehát a feje a zöldek vezetőinek, hiszen nem elég, hogy második bajnokin a második stabil kezdőemberüket veszítik el piros lap miatt, még ki is kell békíteni a feleket. Már ha érdemes. Jenner ugyanis látványosan nem érzi jól magát. Mióta Ricardo Moniz elment és holland csapattársai száműzetésre kerültek, több olyan nyilatkozatot adott, amiben burkoltan bírálta Thomas Doll módszereit. És amíg szombatig csak takaréklángon forrt benne a düh, a feszültség, az örökrangadón elpattant a húr.

Emlékezhetünk, kissé hasonló volt Aleksandar Alempijevics esete is tavaly ősszel. A Fradi szerb játékosa Kassait lökte meg és kapott tettéért az MLSZ-től négy hónapos eltiltást, nem sokkal később pedig a klub felbontotta a szerződését. Meggyőződésem, hogy Jenner sem járna másképp, ha egy fontos érv nem szólna mellette. Az, hogy ő alapvetően hasznos, jó játékos. Amíg Alempijevics távozásakor az ember azt érezhette, hogy ügye akár még kapóra is jött a klubnak, most szó nincs hasonlóról. Bár a holland támadó sem pótolhatatlan, távozása jóval érzékenyebb veszteség lenne.

Kérdés, sikerül-e házon belül közös nevezőre jutniuk a feleknek, mert anélkül az egész értelmetlen. Amennyiben Jenner hozzáállása nem változik, futballozzon bármilyen hasznosan a pályán, jelenléte hosszú távon többet árt, mint használ. Most három pont ment el rajta, később ki tudja mennyi...

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik