Videó: kihúzott méregfog - fizikai és mentális hiány az U21-eseknél

Vágólapra másolva!
2013.11.19. 03:45
A magyar U21-es labdarúgó-válogatott 2–1-es vezetésről 4–2-re kikapott Ausztriában Európa-bajnoki selejtezőn. Róth Antal szövetségi edző, Radó András, Holman Dávid és Kovács István értékelte a mérkőzést az NSO Tv kamerája előtt.

„Az első félidőben megleptük az osztrákokat, mert nemcsak eredményesen, de jól is futballoztunk. A második játékrészben ellenfelünk minden tekintetben jobb volt, koncentrációban, erőnlétben és fegyelemben egyaránt” – értékelt röviden Róth Antal, a magyar válogatott szövetségi edzője a vereséget követően.Róth Antal, a magyar válogatott szövetségi edzője a vereséget követően.

„A második félidőben felőröltek minket az osztrákok, de ettől függetlenül úgy gondolom, taktikusan és jól játszottunk – nyilatkozta az U21-es válogatott 4–2-es ausztriai veresége után a mieink első gólját szerző Radó András. – Nagyon jól kezdtük a mérkőzést, igaz, hogy hátrányba kerültünk, de hál' Istennek gyorsan megfordítottuk. Mivel szünet után sokat kellett tolódnunk védekezésben, ebben egy kicsit elfáradtunk."

„Ennek ellenére nekünk is adódtak helyzeteink a második félidőben, ha azok bemennek, akkor megint egy másik meccsről beszélünk. Aztán megkaptuk az egyenlítő gólt, utána meg a többit, de ettől függetlenül nagyon jó mérkőzést játszottunk" – tette hozzá a szombathelyi támadó.

Tekintse meg az NSO Tv felvételét – hallgassa meg Holman Dávid és Kovács István értékelését is.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik