NS-jótékonyság: Szalai Ádám lesz idén a Jónak lenni jó nagykövete

L. M.L. M.
Vágólapra másolva!
2022.11.15. 21:26
null
Szalai Ádám csatlakozott a közmédia kampányához (Fotó: Dömötör Csaba)
Szalai Ádám, 86-szoros válogatott labdarúgó lesz a Jónak lenni jó! karitatív médiakampány nagykövete. Az adománygyűjtés idei kedvezményezettje a Magyar Vakok és Gyengénlátók Országos Szövetsége (MVGYOSZ), ennek a szervezetnek tett felajánlásokkal a vak és gyengénlátó emberek önálló életvitelét és esélyegyenlőségét lehet támogatni.

A közmédia felkérésére Szalai Ádám nagykövetként segíti 2022-ben a Jónak lenni jó! kampányt. A nemzeti együttes korábbi csapatkapitánya egy aláírt válogatott mezt ajánlott fel jótékony célra.

„Ahogyan a sportban, úgy a nehéz élethelyzetekben is fontos a kitartás. De az összes olyan alkalommal, amikor hátrányos helyzetű családokkal vagy ilyen intézményekben élő emberekkel találkoztam, azt tapasztaltam, hogy a saját életemet és pályafutásomat össze sem lehet hasonlítani azzal a kitartással, amelyet ők tanúsítanak egy életen keresztül”– mondta Szalai Ádám a hirado.hu-nak.

A különleges mezt a Jónak lenni jó! honlapján lehet megtekinteni, a vásárlás menetéről pedig a jonaklennijo@mtva.hu e-mail-címen lehet tájékozódni. A Magyar Vakok és Gyengénlátók Országos Szövetségének (MVGYOSZ) tevékenységét bárki segítheti, 500 forinttal a 13 600-as telefonszám hívásával és a 96-os azonosító megadásával, illetve SMS-ben a 96-os szám elküldésével a 13 600-as telefonszámra.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik