Labdarúgás: Édesapám komoly célt tűzött ki maga elé – Mészöly Géza

Vágólapra másolva!
2018.06.07. 13:23
Mészöly Kálmán, a Vasas legendás labdarúgója komoly célt tűzött ki maga elé: személyesen szeretné átvenni június 19-én a kitüntetését, miután Budapest díszpolgára lett – írja a blikk.hu.

„Jól érzi magát apu, persze még erősödnie kell. Ám az, hogy nem kell folyamatosan kórházban lennie, csak bejár gyógytornázni, lelkileg is nagy lökést adott neki – árulta el a Blikknek a Szőke Szikla fia, Mészöly Géza.Szorgalmasan végzi a gyakorlatokat, bízunk benne, hogy a fejlődés nem áll meg.” „Jól érzi magát apu, persze még erősödnie kell. Ám az, hogy nem kell folyamatosan kórházban lennie, csak bejár gyógytornázni, lelkileg is nagy lökést adott neki – árulta el a Blikknek a Szőke Szikla fia, Mészöly Géza.Szorgalmasan végzi a gyakorlatokat, bízunk benne, hogy a fejlődés nem áll meg.”

„Kitűzött maga elé egy komoly célt édesapám, amelyet mindenképpen szeretne megvalósítani. A főváros díszpolgári címét adományozták neki a közelmúltban, s erre nagyon büszke. A díszceremónia június 19-én lesz, s ezen mindenképpen szeretne megjelenni, hogy átvehesse a kitüntetését. Most tulajdonképpen ezért edz mindennap, hogy ezt a tervét megvalósíthassa. Fontos a gyógyulása szempontjából, hogy talált magának plusz motivációt.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik