Sallai Roland edzője közölte: megsérült a támadónk

K. B.K. B.
Vágólapra másolva!
2024.09.30. 15:27
Fenerbahce v Galatasaray - Turkish Super League
Sallai Roland megsérült a Kasimpasa ellen (Fotó: Getty Images)
A Sallai Rolandot is foglalkoztató török labdarúgócsapat, a Galatasaray vezetőedzője, Okan Buruk közölte: a hétvégi, Kasimpasa elleni bajnokin megsérült az 54-szeres válogatott támadó.

A találkozó 3–3-as végeredménnyel zárult, és arról is beszámoltunk, hogy Sallai Roland a váratlan pontvesztést már a kispadról figyelte. A 27 éves kiválóság először kapott szerepet kezdőként új csapatában, az első félidőt végigjátszotta, a szünetben Baris Alper Yilmaz állt be a helyére. Eddig nem lehetett tudni, hogy mi állt a csere hátterében, ám Okan Buruk vezetőedző a Galatasaray honlapján elmondta, Victor Osimhenhez hasonlóan Sallai Roland is megsérült. 

Ennél több információ nem derült ki, tehát egyelőre nem tudni, mennyire súlyos sérülést szenvedett. Így aztán az is kérdéses lehet, hogy Marco Rossi szövetségi kapitány nevezi-e őt kedden az októberi Nemzetek Ligája-keretünkbe.

Egyébként Sallai Roland is nyilatkozott a klubnak a mérkőzést követően, röviden értékelte a Kasimpasa ellen történteket, ám azt nem említette, hogy bármilyen sérülést szenvedett volna.

NEMZETEK LIGÁJA
A3-CSOPORT
Október 11.
20.45: Bosznia-Hercegovina–Németország – élőben az NSO-n!
20.45: MAGYARORSZÁG–Hollandia – élőben az NSO-n!
Október 14.
20.45: Bosznia-Hercegovina–MAGYARORSZÁG – élőben az NSO-n!
20.45: Németország–Hollandia – élőben az NSO-n!

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik