Szoboszlai Dominik: Jól leszek, csak éreztem, hogy beállt a lábam

R. P.R. P.
Vágólapra másolva!
2024.06.08. 20:22
Fotó: Dömötör Csaba
Szoboszlai Dominikot le kellett cserélni az Izrael elleni felkészülési labdarúgó-mérkőzés második félidejében, miután a combjához kapott. Szerencsére kiderült, nincs súlyosabb baja.

 

A 3–0-ra megnyert mérkőzés után Szoboszlai a pályán ünnepelt a többiekkel, vidáman osztogatta az autogramokat és a pacsikat. Hogy nincs súlyosabb baja, azt az M4 Sportnak is megerősítette.

„Jól leszek, jól leszek. Beállt a lábam, aztán inkább nem is akartam tovább csinálni ezt az egészet, mint hogy rizikót vállaljak, inkább ésszel megoldottam. Nagyon jól kezdtük a meccset, az első félidő kifejezetten jó volt. Utána kicsit nyögvenyelős lett, de jó volt így utolsó meccsnek.”

„Mentálisan, taktikailag felkészültünk az Európa-bajnokságra, de a legfontosabb, hogy mindenki egészséges legyen.”

ONLINE KÖZVETÍTÉS, ÉRDEKESSÉGEK, STATISZTIKÁK ITT!

EB-FELKÉSZÜLÉSI MÉRKŐZÉS
Magyarország–Izrael 3–0 (3–0)
Debrecen, Nagyerdei Stadion, 19 900 néző. Vezette: Cláudio Pereira (portugál)
Magyarország: Gulácsi – Lang (Fiola, a szünetben), Orbán, Szalai A. – Bolla, Nagy Á., Styles (Kleinheisler, 41.), Kerkez (Nagy Zs., 78.) – Sallai (Gazdag, a szünetben), Szoboszlai (Csoboth, 57.) – Varga B. (Ádám, 57.). Szövetségi kapitány: Marco Rossi
Izrael: O. Glazer – Dasza, Hofmajszter (Szafuri, 30.), Slomo, Arad (Nahmiasz, 30.), Gruper – Samir (Gordana, 30.), Lavi, Kinda (E. Perec, a szünetben) – Biton (Altman, 90+1.), Baribo (Melamed, 68.). Szövetségi kapitány: Ran Ben Simon
Gólszerző: Sallai (11.), Varga B. (19., 22.)

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik