Szalai Attila vagy Dárdai Márton? Majd a Mester eldönti

PUSZTAI VIOLAPUSZTAI VIOLA
Vágólapra másolva!
2024.06.09. 07:00
null
Írország ellen Dárdai Márton, míg Izrael ellen Szalai Attila játszott a magyar válogatott védelmének bal oldalán. De vajon kinek szavaz bizalmat Marco Rossi az Eb-n? Szalai válaszolt erre a kérdésre.

„Nagyon sok mindent erről nem tudok mondani, majd a Mester eldönti. Mindannyian azon dolgozunk, hogy kezdők legyünk, de ez nemcsak rám és Dárdai Mártonra igaz, hanem a keretben szereplő mind a huszonhat játékosra” – válaszolt Szalai Attila arra a kérdésre, hogy melyikük mellett teszi le a voksát Marco Rossi az Eb-n a védelem bal oldalán.

Videónkban arról is beszél, hogy miután Németországban rendezik az Eb-t, tudat alatt is van benne bizonyítási vágy, emellett azt is elmondja, mi működött jól a válogatott játékában az Izrael elleni felkészülési meccsen. 

EB-FELKÉSZÜLÉSI MÉRKŐZÉS
Magyarország–Izrael 3–0 (3–0)
Debrecen, Nagyerdei Stadion, 19 900 néző. Vezette: Cláudio Pereira (portugál)
Magyarország: Gulácsi – Lang (Fiola, a szünetben), Orbán, Szalai A. – Bolla, Nagy Á., Styles (Kleinheisler, 41.), Kerkez (Nagy Zs., 78.) – Sallai (Gazdag, a szünetben), Szoboszlai (Csoboth, 57.) – Varga B. (Ádám, 57.). Szövetségi kapitány: Marco Rossi
Izrael: O. Glazer – Dasza, Hofmajszter (Szafuri, 30.), Slomo, Arad (Nahmiasz, 30.), Gruper – Samir (Gordana, 30.), Lavi, Kinda (E. Perec, a szünetben) – Biton (Altman, 90+1.), Baribo (Melamed, 68.). Szövetségi kapitány: Ran Ben Simon
Gólszerző: Sallai (11.), Varga B. (19., 22.)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik