Sportrádió: A legfontosabb az, hogy egészséges maradjon a csapat – Hamar a válogatott meccsekről

D. Á.D. Á.
Vágólapra másolva!
2024.06.03. 16:42
Hamar szerint fő, hogy mindenki egészséges maradjon az Eb előtt (Fotó: Getty Images)
Hamar István 1993-ban két góllal debütált a válogatottban Írország ellen. Erről és a mostani felkészülési mérkőzésről nyilatkozott Szabó Bencének a Sportrádióban.

 

„A debütálás sikeresen alakult, két góllal tudtam hozzájárulni az írek elleni győzelemhez. Ez 1993 nyarán történt, akkor én a Budapest Honvéd játékosa voltam. Akkor vetődött fel a nevem a válogatottnál, amikor Öcsi bácsit négy mérkőzésre kinevezték. Járt ki Honvéd-meccsekre, tetszett neki a játékom és behívott. Amikor megérkeztünk Dublinba, akkor szembesültünk vele, hogy mekkora márkanév a Puskás-név. Harminc újságíróból huszonnyolc csak rá volt kíváncsi...” – mondta Hamar István.

A magyar válogatott mesélt az 1993-as mérkőzésről és góljairól, valamint a keddi, dublini összecsapásról is szót ejtett.

„A legfontosabb az, hogy egészséges maradjon a csapat. Nem lenne jó, ha az Eb előtt bárki komolyabb sérülést szenvedne. Nem féltem a csapatot, hiszen az elmúlt években bizonyította, mennyire tud küzdeni. Döntetlentől rosszabb eredményt nem várok” – tette hozzá Hamar.

A teljes beszélgetést IDE KATTINTVA hallgathatják végig!

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik