Szalai Ádám: A szurkolók tettek férfivá!; Berki Krisztián átadta a stafétabotot

L. P. I.L. P. I.
Vágólapra másolva!
2022.09.27. 23:31
A Nemzeti Sport szerdai számából ajánljuk.

Hat oldalon minden, amit a magyar–olaszról és a Nemzetek Ligájáról tudni illik. Marco Rossi és Roberto Mancini, Szalai Ádám és Schäfer András, interjúk, elemzés és statisztikák, továbbá az utolsó négyes döntős helyről határozó portugál–spanyol rangadó.Hat oldalon minden, amit a magyar–olaszról és a Nemzetek Ligájáról tudni illik. Marco Rossi és Roberto Mancini, Szalai Ádám és Schäfer András, interjúk, elemzés és statisztikák, továbbá az utolsó négyes döntős helyről határozó portugál–spanyol rangadó.

Rybanska Natasa a bajnoki hajrára térhet vissza. Világbajnoki ezüstérmes női vízilabda-válogatottunk klasszis centere, még a vb-n sérült meg, az Eb-ről a finisben derült ki, hogy lemarad, de a műtét csak megacélozta, és az UVSE már alig várja, hogy ismét számíthasson rá. Patai Gergely interjúja.

Karakas Hedvig az év végén dönt arról, folytatja-e Párizsig. Európa-bajnoki dzsúdósunk a taskenti vb-n már az olimpiai kvalifikációban lép tatamira – ismét régi vadászterületén, 57 kilogrammban.

Berki Krisztián végre átadta a stafétabotot. London immár civil lólengésbajnoka a hétvégi szombathelyi challenge-világkupaverseny előtt az egyre izmosodó utódokról, így elsősorban az Eb-ezüstérmes Mészáros Krisztoferről is beszélt Kovács Erikának.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik