Válogatott: Priskin a szlovákok példájában bízik majd az Eb-n

Vágólapra másolva!
2015.11.26. 18:40
Priskin Tamás a szlovák válogatott 2010-es vb-szereplésére hivatkozva azt mondta, a magyar labdarúgó-válogatottnak is lehetnek szép pillanatai a 2016-os Európa-bajnokságon.

„Öt éve, a vb-re a szlovákok nagy meglepetésre, hatalmas bravúrral jutottak ki, mindenki azt gondolta, hogy gyengék lesznek, ezzel szemben továbbjutottak a csoportból – mondta Priskin a duol.hu-nak. – Az utolsó derbin három kettőre verték a világbajnok olaszokat, Paraguay mellett továbbléptek, a nyolcaddöntőben a későbbi döntős hollandoktól úgy szenvedtek kettő egyes vereséget, hogy a végén a szlovákoknak voltak helyzeteik.” Priskin a duol.hu-nak. – Az utolsó derbin három kettőre verték a világbajnok olaszokat, Paraguay mellett továbbléptek, a nyolcaddöntőben a későbbi döntős hollandoktól úgy szenvedtek kettő egyes vereséget, hogy a végén a szlovákoknak voltak helyzeteik.”

„Tehát én egyáltalán nem gondolom, hogy esélytelenül lépünk pályára jövőre, Franciaországban. Mivel azonos kalapban, a harmadikban szerepelünk, a csoportban nem találkozhatunk a szlovákokkal. Mégis, nagyon szeretném, ha összefutnánk. Ez ugyanis azt jelentené, mindketten továbbléptünk a következő körbe.”

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik