Holland-magyar: öt helyen változhat az oranje kezdője

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.10.08. 17:25
A keddi edzésen látottak alapján a legnagyobb holland hírügynökség, az ANP úgy véli, hogy a holland labdarúgó-válogatott legutóbb pályára lépő kezdőcsapata öt helyen változik meg a Hollandia–Magyarország pénteki vb-selejtezőre.

A keddi tréningen gyakoroltak fényében az ANP szerint annak van a legnagyobb valószínűsége, hogy Louis van Gaal csapata a Michel Vorm – Daryl Janmaat, Stefan de Vrij, Bruno Martins Indi, Daley Blind – Kevin Strootman, Nigel de Jong, Rafael van der Vaart – Arjen Robben, Robin van Persie, Jeremain Lens összeállításban kezd a magyarok ellen.

Ha valóban ez lesz a felállás, akkor a legutóbb Andorra ellen idegenben nyertes csapat öt helyen változik: Ron Vlaar, Jetro Willems, Wesley Sneijder, valamint a keretből kimaradó Stijn Schaars és Ruben Schaken helyett Bruno Martins Indi, Daley Blind, Nigel de Jong, Rafael van der Vaart és Arjen Robben kerül a kezdőbe.

Mint arról beszámoltunk, Robin van Persie nem teljesen egészséges; az ANP tudósítója úgy véli, ha a Manchester United csatára nem léphet pályára, Dirk Kuyt lesz a helyettese a kezdő tizenegyben.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik