Női válogatott: megfiatalított kerettel fogadjuk a walesieket

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.05.30. 19:05
Kétszer is megmérkőzik a magyar női labdarúgó-válogatott Wales U19-es csapatával: Vágó Attila szövetségi edző a korosztályos csapatokból is hívott meg játékost a pénteki és vasárnapi mérkőzésre.

A magyar női labdarúgó-válogatott pénteken 17 órától Gyirmóton mérkőzik meg a walesiek U19-es csapatával, majd a második mérkőzést vasárnap 11 órakor Lipóton rendezik.

Továbbra is igyekszünk felmérni, hogy kik azok a játékosok, akikre a hamarosan kezdődő tétmérkőzéseken számíthatunk. A bajnokságunk egyelőre nem a legerősebb, de olyan ellenfelekkel kell megmérkőznünk az előttünk álló sorozatban, amelyek játékosai kimondottan erős bajnokságokban edződnek. Ezért kiemelt jelentősége van a válogatott meccseknek, mert a játékosok egyedül itt alkalmazkodhatnak a nemzetközi mezőnyben megkövetelt követelményekhez. A walesi együttes keretének közel fele a felnőtt válogatottban is játszik, ezért erős ellenfélre számítok, ugyanakkor bízom benne, hogy két győzelemmel zárjuk a hetet. Nálunk is lehetőséget kapnak a fiatalok, a célom az, hogy versenyhelyzetet alakítsak ki a futballisták között, mert ez minden kerettag számára plusz motivációt jelent" – nyilatkozta Vágó Attila szövetségi edző az mlsz.hu-nak.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik