A Bild úgy tudja, a Tottenhamhez is beajánlották Huszti Szabolcsot

Vágólapra másolva!
2008.04.23. 20:00
Továbbra is bizonytalan Huszti Szabolcs jövője, nem tudni, hogy a Hannover magyar válogatott középpályása kitölti-e 2009-ig szóló szerződését a Bundesligában szereplő klubnál. A Bild szerint a Hannover szeretne mihamarabb tisztán látni Huszti jövőjével kapcsolatban, és a lap értesülése szerint a légióst a Tottenhamhez is beajánlották.
Nem vitás, Huszti Szabolcs (jobbra) igazi erőssége a Hannovernek
Fotó: Imago
Nem vitás, Huszti Szabolcs (jobbra) igazi erőssége a Hannovernek
Nem vitás, Huszti Szabolcs (jobbra) igazi erőssége a Hannovernek
Fotó: Imago
Nem vitás, Huszti Szabolcs (jobbra) igazi erőssége a Hannovernek

A napokban a Bayern Münchenben peremembernek számító Jan Schlaudraff átigazolása jelentette a központi témát a német élvonalban szereplő Hannover háza táján. A német támadó ügye tehát lezárult, Huszti Szabolcs jövője azonban továbbra is foglalkoztatja a hannoveri szurkolókat.

A magyar középpályás szerződése 2009-ig szól a Bundesligában jelenleg kilencedik helyen álló együttesnél, és a csapat vezetői szerettek volna vele hosszabbítani. Az októberben megkezdett tárgyalások azonban a télen zátonyra futottak, mivel a két fél elképzelései igen messze álltak egymástól.

A Bild című napilap szerint a hannoveri klubvezetők viszont szeretnének nyomást gyakorolni a magyar futballistára.

„Jó lenne tudni, hogyan tovább. Talán a téli tárgyalásaink óta megváltozott Szabolcs véleménye” – mondta Christian Hochstätter, a Hannover sportigazgatója.

Közben a Bild úgy tudja, hogy több angliai klubhoz, többek között a Tottenhamhez is beajánlották a futballistát. Hochstätter szerint viszont hivatalos ajánlat még sehonnan nem érkezett a magyar játékosért.

A Tottenhammel való bárminemű kapcsolatot a magyar válogatott középpályás menedzsere, Filipovics Vladan érdeklődésünkre nem erősítette, de nem is cáfolta meg. Azt viszont elismerte, hogy vannak érdeklődők Huszti iránt Angliából.

„Aki ismer, tudja, hogy konkrét csapatneveket soha nem említek, az viszont tény, Szabolcs iránt Angliából, Spanyolországból és Olaszországból is vannak érdeklődők, sőt a Bundesligában is van csapat, amely szeretné megszerezni” – reagált érdeklődésünkre Filipovics.

„Szabolcs bizonyított a Hannovernél, a két év alatt jelezte, hogy a Bundesliga-szinten is jó játékosnak számít. Ezért szeretnénk, ha olyan szerződést kapna, amely arányban áll a teljesítményével” – mondta a menedzser, majd hozzátette: „bár Szabolcs nagyon jól érzi magát Hannoverben, szeretném, ha hamarosan továbblépne, úgy érzem, jót tenne neki a váltás, valamint az, ha a nemzetközi porondon is szerepelhetne.”
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik