Olimpia: a spanyol női pólósok igazi harcra számítanak

Vágólapra másolva!
2012.08.06. 22:22
Miguel Ángel Oca, közismertebb nevén Miki Oca, a spanyol női vízilabda-válogatott szövetségi kapitánya mai sajtótájékoztatóján elmondta, nagyon kemény csatára számít Magyarország ellen, amellyel jól ismerik egymást.

„Olyan elszántságot, mentalitást láttam a csapatomon, mint amilyen annak a válogatottnak volt, amelynek tagjaként aranyérmet nyertem Atlantában – mondta a korábbi kiváló játékos, Miki Oca. – Nem tudom, a tapasztalatlanság milyen hatással lesz ránk a folytatásban, de azzal tökéletesen tisztában vagyok, mit kell csinálnunk: úgy kell folytatnunk, ahogy eddig, ugyanazzal az elszántsággal, intenzitással, odafigyeléssel."

„A csapatom az első naptól fogva meglepetést okoz nekem. Ez a csapat tudja, mit akar, eltökélt, és éhes a sikerre. Meglátjuk, meddig juthatunk. A kemény munkánk gyümölcse, hogy az éremért játszhatunk, és a játékosaim tudják, mit kell tenniük a sikerért" – tette hozzá a szakember, aki szerint a magyarok ellen mindig kemény küzdelemre kell számítani.

„Magyarország ellen mindig kemény küzdelmet hoz a találkozó, jól ismerjük egymást, és mindkét csapat nagy harcos, senki sem tudhatja előre, mi lesz az eredmény, de az biztos, hogy kemény meccs lesz" – jelentette ki a kapitány.

„Sokat követelünk magunktól, és bár egy kis sportág, amelyben küzdünk, nagy tervekkel jutottunk el idáig, azzal a vággyal, hogy sikert érjünk el, és hogy az emberek felfigyeljenek erre a sportágra, különösen a női szakágra" – mondta Maica García, a spanyol csapat játékosa.

A magyar válogatott holnap 20.40-kor csap össze Spanyolországgal a női vízilabdatorna elődöntőjében.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik