Szoboszlai Dominik már ismét Salzburgban, de még mindig nehezen dolgozta fel, hogy sikerült az Eb-kvalifikáció. A magyar válogatott ifjú karmesterével Babják Bence beszélgetett, szó esett a viszontagságos hazaérkezésről, hogy mit tett volna, ha a salzburgiak mégsem engedik el, hogy mit érzett, amikor Izland ellen utat talált a lövése a kapuba, és hogy miként kezeli a vele kapcsolatos egyre nagyobb csodavárást.

Bánhidi Bence túl van a koronavíruson, és 68 nap után ismét edzésbe állt. A Mol-Pick Szeged kézilabdacsapatának klasszis beállója Nagy Péternek elmondta, miért volt katasztrofális az első néhány edzés, no meg azt is, hogy mikorra állhat össze a járvány által alaposan megtépázott magyar topgárda.

És ha szombat, akkor Képes Sport 12 oldalon. Benne a Nadal-sorozat legújabb epizódjával, a betegséggel és a klubjáért küzdő soproni kosaras-ügyvezetővel, Török Zoltánnal, az Aranycsapat hazai és külföldi emlékhelyeivel, az F1-es rekorder Lewis Hamiltonnal, a Juventus egykori magyarjaival és  Gubik Petra színművésszel.