Mainz: Lőw Zsolt már az új szezon kezdetére készül

Vágólapra másolva!
2010.03.04. 13:59
Vasárnap, a Bundesliga 25. fordulójában a Hoffenheim vendégeként lép pályára Lőw Zsolt csapata, a Mainz, de a műtét után lábadozó magyar légiós kénytelen kihagyni a volt klubja elleni összecsapást. A válogatott védő a Hoffenheim hivatalos honlapjának adott interjújában beszélt érzéseiről, terveiről, visszatéréséről.

„Őszintén szólva nem szívesen játszok a Hoffenheim ellen, mert sok olyan barátom szerepel ott, akikkel még a mai napig rendszeresen tartom a kapcsolatot" – mondta Lőw, aki hozzátette, ezúttal csak a televízióból követi az összecsapást.

Arra a kérdésre, hogy mikor térhet vissza ismét a pályára, a magyar védő a következőképpen válaszolt: „Az még odébb lesz... Az orvosok abból indulnak ki, hogy három-négy hónapot kell pihennem. Ha esetleg hamarabb felépülnék, az erőnlétemen akkor is érződne a kihagyás, így adok magamnak időt, a nyáron behozom a lemaradást, hogy a következő szezonnak teljes erővel vághassak neki."

A 30 éves Lőw elmondta, Hoffenheimben töltötte karrierje legszebb időszakát, hiszen szép sikereket ért el a klubbal, és nagyszerű közösségnek lehetett tagja. Megemlítette azt is, Magyarországon értetlenkedve fogadták a hírt, hogy a német harmadosztályba igazolt.

A válogatott védő arról is beszélt, addig szeretne futballozni, amíg egészsége engedi, visszavonulása után pedig családjával együtt visszatérne Magyarországra.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik