Légiósok: Vinícius Paulo vereséggel debütált az APOEL-ben

B. A.B. A.
Vágólapra másolva!
2021.02.07. 18:59
null
Sorozatban harmadszor kapott ki az APOEL (Fotó: Twitter)
Nem sikerült jól Vinícius Paulo bemutatkozása a ciprusi APOEL színeiben: a hétszeres magyar válogatott védőt a szünetben lecserélték az Ethnikosz Ahnasz ellen 3–2-re elveszített hazai bajnokin.

 

Vinícius Paulo először kapott helyett az APOEL meccskeretében, és rögtön a kezdőcsapatban találta magát a sereghajtó Ethnikosz Ahnasz ellen. A hazaiak szempontjából jól indult a mérkőzés, az idénybeli első gólját jegyző Marius Lundemo révén már a 11. percben előnybe került a nicosiai együttes, ám az Ahnasz még az első félidőben fordítani tudott.

A második játékrészt már csak a kispadról nézhette a korábbi fehérvári futballista, két társával együtt a szünetben lecserélték. Az egyik cserejátékos negyedóra elteltével egalizált, azonban a vendégek a hajrában még egyszer betaláltak, így begyűjtötték mindhárom pontot, és elmozdultak az utolsó helyről.

A sorozatban harmadik bajnokiján vereséget szenvedő APOEL három fordulóval az alapszakasz befejezése előtt öt ponttal van lemaradva a még felsőházi rájátszást érő helyen álló Doxától, így könnyen megeshet, hogy az előző hét bajnoki címet behúzó – az előző idényben nem hirdettek bajnokot – gárdának ezúttal nem lesz lehetősége megszerezni az aranyérmet.

CIPRUS, 1. DIVISION
23. FORDULÓ

APOEL–Ethnikosz Ahnasz 2–3
APOEL: Vinícius Paulót a szünetben lecserélték.

LENGYELORSZÁG, EKSTRAKLASA
16. FORDULÓ

Podbeskidzie–Górnik Zabrze 2–1
Podbeskidzie: Kocsis Gergő végigjátszotta a meccset.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik