Légiósok: Szép gesztus volt Gerrard jókívánsága – Bogdán

Vágólapra másolva!
2016.12.09. 09:42
Túl van a műtéten a Liverpool alkalmazásában álló Bogdán Ádám, visszatérésére azonban még sokat kell várni. A 20-szoros magyar válogatott kapus november 19-én a Barnsley elleni angol másodosztályú mérkőzésen sérült meg: a Wigannél kölcsönben szereplő futballista jobb térdében elszakadt a szalag, ezért hat-kilenc hónapos kényszerpihenő vár rá, legjobb esetben júniusban kezdheti el az edzéseket. A 29 esztendős játékos bizakodó a felépülését illetően.

„Úgy tűnik, jól sikerült a műtét, rendben elhagyhattam a kórházat. A Liverpoolnál folytatom a rehabilitációmat – mondta a Nemzeti Sportnak Bogdán Ádám, aki eredetileg a Wigannél maradt volna a szezon végéig kölcsönben, ám sérülése átírta az előzetes forgatókönyvet. – Mindent köszönök a csapatnak, nagyon sok kedves embert ismerhettem meg. A célom az volt, hogy minél több mérkőzésen védjek, és a sérülésemig így is történt. Öröm volt az együttesben szerepelni, figyelemmel követem majd a találkozóit, igaz, már csak szurkolóként.”„Úgy tűnik, jól sikerült a műtét, rendben elhagyhattam a kórházat. A Liverpoolnál folytatom a rehabilitációmat – mondta a Nemzeti Sportnak Bogdán Ádám, aki eredetileg a Wigannél maradt volna a szezon végéig kölcsönben, ám sérülése átírta az előzetes forgatókönyvet. – Mindent köszönök a csapatnak, nagyon sok kedves embert ismerhettem meg. A célom az volt, hogy minél több mérkőzésen védjek, és a sérülésemig így is történt. Öröm volt az együttesben szerepelni, figyelemmel követem majd a találkozóit, igaz, már csak szurkolóként.”

Bogdán a Wigannél tizenhét meccsen állt a kapuban, hat mérkőzésen gólt sem kapott. A kölcsönszerződés jó megoldásnak bizonyult, a másodosztályú együttesnél élvezte az edző bizalmát, és jó formában védett – balszerencséjére közbeszólt a sérülése.

„Sok kedves üzenetet kaptam a rajongóktól, jólesik a támogatásuk – folytatta a magyar kapus. Szép gesztus volt Steven Gerrard jókívánsága is. Noha már nem a Pool játékosa, az ő megnyilvánulása is jelzi, hogy a Liverpool egy hatalmas család. A rehabilitációm következő szakasza a hat-hét héten át tartó mankózás lesz, ebben az időszakban a combizmom megerősítése a cél.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik