Légiósok: Dzsudzsák gólpasszal járult hozzá övéi őrült sikeréhez

Vágólapra másolva!
2020.02.22. 18:24
null
Dzsudzsák (jobbra) négyszer gratulálhatott Kodjo Labának (Fotó: twitter.com)
Az Egyesült Arab Emírségek Elnöki Kupájának negyeddöntőjében a Dzsudzsák Balázzsal a kezdőjében felálló al-Ain őrült mérkőzésen 6–5-re győzve jutott tovább al-Vaszl ellen – a magyar válogatott szélső végig a pályán volt, egy gólpasszal járult hozzá a sikerhez.

Viszonylag hamar belecsaptak a lecsóba a csapatok, a 9. percben már 1–1-et mutatott az eredményjelző, s a félidőig aztán még mindkét brigád egy-egy újabb gólt szerzett. A 2–2-es fordulás után büntetővel ugyan előnybe került az al-Vaszl, ám a 60. percben Dzsudzsák szöglete után Caio fejese a hálóba hullott, ezzel lett 3–3.

Hat perc múlva az al-Vaszl George Dwubeng második góljával ismét előnybe került, amire megint Caio válaszolt – ő is a második találatát szerezte, ezzel lett 4–4. A folytatásban aztán az al-Ainból már csak a csapata első két gólját is szerző és összesen négyig jutó Kodjo Laba volt eredményes, a 73. és a 85. percben is betalált – közben a 82. percben Dwubenget kiállította a játékvezető. A 6–5-ös végeredményt a szintén duplázó Fabio Lima állította be büntetőből.

Az al-Ain ezzel bejutott a legjobb négy közé, ahol megint az al-Ittihad Kalbával – Dzsudzsák előző klubjával – játszhat, feltéve, ha a kalbaiak bejutnak az elődöntőbe.

ARAB EMÍRSÉGEK
ELNÖKI KUPA
NEGYEDDÖNTŐ

al-Ain–al-Vaszl 6–5 (2–2)
Al-Ain: Dzsudzsák Balázs végig a pályán volt, egy gólpasszt adott.

A MÉRKŐZÉS ÖSSZEFOGLALÓJA

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik