Halmosi a Hullban és a válogatottban is bizonyítana

Vágólapra másolva!
2010.08.14. 12:05
null
Halmosi Péter megharcolna a helyéért a Hullban (Fotó: Action Images, archív)
Halmosi Péter csalódott. A középpályás tavasszal a Haladás egyik legjobbja volt, a nyáron visszatért a Hull Cityhez, amelyben végigdolgozta a felkészülési időszakot, mégsem került be a magyar labdarúgó-válogatott Anglia elleni keretébe, ráadásul csapata első bajnokiján még a keretbe sem nevezték. Ennek ellenére nem adja fel, a Hullban és a válogatottban is bizonyítani szeretne – Halmosi erről a Vas Népének adott interjújában beszélt.

„A nyáron a klub 14 légiósából 11-et elküldött, csupán hármat – köztük engem – tartott meg. Végigdolgoztam a nyarat, játszottam az edzőmeccseken, aztán az első bajnoki mérkőzést a lelátóról néztem, még a kispadra sem fértem oda. Pedig tudom, hogy beférnék a csapatba, tudom, hogy jó teljesítményre lennék képes ebben az osztályban – hiszen korábban már letettem a névjegyemet itt. Elkeseredve azonban nem vagyok, teszem a dolgomat, biztos vagyok benne, hogy kapok majd lehetőséget a bizonyításra. Hosszú a bajnokság, kemények az ellenfelek, így előbb-utóbb a keret minden játékosára sor kerül  – rám is – nyilatkozta Halmosi Péter a vasnepe.hu internetes oldalnak.

A középpályás hozzátette, nem akar mindenképp távozni a csapattól, de játéklehetőségre van szüksége, azért is mert szeretne még szerepelni a válogatottban.

„A válogatott mostani stábjából senki sem keresett meg, senki sem bátorított, hogy igyekezzek, rajtam tartják a szemüket. Megsértődni ugyanakkor nem fogok. Nekem szívügyem a válogatott, szeretnék még sok meccset lejátszani címeres mezben. Sajnos amióta visszajöttem a Haladáshoz, azóta nem kaptam behívót. Ez egy kicsit bosszant, hiszen az Egervári-stáb tagjai lépten-nyomon azt nyilatkozzák, hogy jó teljesítménnyel az NB I-ből is lehet válogatott az ember. Én pedig a szakemberek szerint is jól játszottam a tavasszal, hiszen bekerültem a tavalyi év csapatába. Szerintem is hasznosan futballoztam, sokat tettem azért hogy a Haladás a 14. helyről a 8. pozícióba tornázta fel magát – pedig sokszor nem is a saját posztomon játszottam. Mégsem vagyok válogatott, de nem adom fel” – fogalmazott a középpályás.

Halmosinak legközelebb ma 16 órától a Millwall elleni bajnokin lehetősége a bizonyításra – már ha pályára küldik.

„A hétvégén a Millwall fogadja a Hull Cityt. Az biztos, hogy a 20 fős utazó keretbe ezúttal befértem, de azt nem tudom, hogy túlélem-e a mérkőzés előtti utolsó létszámszűkítést, a meccsre ugyanis csak 18 játékost lehet nevezni. Szeretnék legalább a kispadra leülni. Az elkövetkező hetekben pedig azért fogok keményen dolgozni, hogy előbb-utóbb tétmeccsen is pályára léphessek” – mondta Halmosi.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik