Bundesliga: Szalai Ádám majdnem egy év után kezd ismét a Mainzban!

Vágólapra másolva!
2021.02.06. 15:15
null
A Wolfsburg ellen játszott legutóbb kezdőként Szalai Ádám (jobbra) a Bundesligában, ennek már majdnem egy éve! (Fotó: Getty Images)
Szalai Ádámnak majdnem egy évet kellett várnia, de ismét ott van a német élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Bundesliga) szereplő Mainz kezdőjében.

 

A magyar válogatott támadó legutóbb 2020. február 23-án kezdett a Mainzban, akkor a Wolfsburgtól súlyos, 4–0-s vereséget szenvedett együttese. Bár a Mainz szeptemberben kitette a keretéből Szalait arra hivatkozva, hogy a továbbiakban már nem szerepel a gárda „sportszakmai terveiben”, a csatár ezután is megjelent az edzésen, sőt a csapattársai is kiálltak mellette.

Ha ez nem lett volna elég, Szalai még meg is sérült, minden arra mutatott, hogy véget ért számára a mainzi légióskodás – még Marco Rossi is azt javasolta a magyar válogatott csapatkapitányának, hogy keressen magának új klubot .

Hónapok teltek el, és Szalait most mégis a kezdőben láthatjuk – igaz, az elmúlt meccseken csereként már pályára lépett! A Mainz az Union Berlinnel találkozik a Bundesliga 20. fordulójában, a mérkőzés 15.30-kor kezdődik.

 


 

NÉMET BUNDESLIGA
20. FORDULÓ
15.30:
Augsburg–Wolfsburg
15.30: Freiburg–Borussia Dortmund
15.30: BayerLeverkusen–VfB Stuttgart
15.30: Mainz–Union Berlin
15.30: Schalke 04–RB Leipzig (Tv: Sport2) – élőben az NSO-n!
18.30: BorussiaMönchengladbach–1 FC Köln (Tv: Sport2)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik