Légiósok: Napról napra jobbak leszünk – Futács Márkó

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.07.05. 08:45
null
Futács Márkó keményen készül az új idényre (Fotó: hajduk.hr)
Elégedett csapata felkészülésével a Hajduk Split magyar támadója, Futács Márkó, aki a Zorja elleni felkészülési meccset követően beszélt az új szezon kezdetéről a klub hivatalos oldalának.

 

„A Zorja nagyon kemény ellenfél, tavaly az Európa-ligában szerepelt kiváló csapatok ellen (Manchester United, Feyenoord és Fenerbahce – a szerző). Megvoltak a lehetőségeink, inkább mi irányítottunk, de a befejezéseknél hiányzott a koncentráció – talán az elmúlt napok kemény edzései miatt” – értékelte az ukrán Zorja elleni 1–0-s vereséget Futács Márkó.

A magyar támadó elégedett az eddig elvégzett munkával, és úgy véli, csapata készen áll majd az új szezon első tétmeccsére, amelyet nyolc nap múlva játszanak.

„Hihetetlenül motiváltak vagyunk, hogy keményen dolgozzunk, nagyszerű a kommunikáció a csapatban. Napról napra jobbak leszünk, mindent megteszünk azért, hogy készen álljunk az új idényre. Van elég időnk kijavítani a hibáinkat, alig várjuk már július tizenharmadikát.”

A Hajduk Split az említett napon játssza az Európa-liga második selejtezőkörének első meccsét (a Levszki Szófia–Szutjeszka párharc továbbjutójával), majd három nappal később a Lokomotiva Zagreb ellen kezdi meg a horvát élvonali bajnokság 2017–2018-as kiírását.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik