Légiósok: „Számomra mindig is a válogatott az első” – felépült a magyar csatár

Vágólapra másolva!
2016.11.02. 08:16
A lengyel élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Ekstraklasa) szereplő Slask Wroclaw magyar támadója, a kisebb sérüléséből immár teljesen felépülő Mervó Bence volt a DIGI Sport Reggeli Start című műsorának a vendége. A 21 esztendős játékos elmondta, számára mindig is a magyar válogatott a legfontosabb, ezért nagyon várja már, hogy bemutatkozhasson a nemzeti csapatban.



Mervó október 22-én, a Cracovia elleni lengyel bajnoki mérkőzésen sérült meg, de hamar kiderült, hogy nincs nagy baj, hiszen néhány nappal később már részt vehetett a csapat edzésén. A futballista elárulta, akkora rúgást kapott a hátába az egyik védőtől, hogy néhány percig nem érezte a lábát. A korosztályos válogatott támadó azóta már teljesen felépült a sérüléséből, a rehabilitáció hét-nyolc napot vett igénybe.

Mervó kijelentette, számára mindig is a címeres mez az elsődleges, és nap mint nap azért dolgozik, hogy minél hamarabb megkapja a lehetőséget Bernd Storck szövetségi kapitánytól a bizonyításra.

A Slask Wroclaw csatára úgy véli, a fejjátékán még sokat kell javítania, valamint elárulta, hogy a lengyel bajnokságban szereplő honfitársai közül Kádár Tamással tartja a kapcsolatot. Mervó reményét fejezte ki, hogy Kádár hamarosan elhagyja a Lech Poznant és erősebb bajnokságba igazol át, mivel megérett a váltásra.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik