Legia: Nikolics típusú csatárt vettek, jött az új Mandzukic is

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.06.07. 18:54
Két horvát tinédzsert igazolt a Legia Warszawa, és mivel mindketten csatárok, hosszú távon a klub magyar válogatott labdarúgója, Nikolics Nemanja utódai is lehetnek. Különösen az egyikük.

A 18 éves Tin Matic és a Horvátországban már „az új Mandzukic” címkével is illetett 16 esztendős Sandro Kulenovic egyaránt a Dinamo Zagrebből érkezett, mindketten megcsillantották már képességeiket a horvát utánpótlás-válogatottakban.Tin Matic és a Horvátországban már „az új Mandzukic” címkével is illetett 16 esztendős Sandro Kulenovic egyaránt a Dinamo Zagrebből érkezett, mindketten megcsillantották már képességeiket a horvát utánpótlás-válogatottakban.

„Tin Matic gólerőssége és játéka a korábbi válogatott Tomasz Frankowskiéval és a mi Nikolics Nemanjánkéval hasonlítható össze, őt már régóta figyeljük, míg Kulenovic vérbeli kilences, ő a kapu előterében érzi a legotthonosabban magát” – mondta a klub honlapjának Radoslaw Kucharski, a varsóiak megfigyelőhálózatának vezetője, hozzátéve: mindkét fiatal részt vesz az első csapat nyári edzőtáborozásán.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik