Légiósok: Magyarországnak köszönhetek mindent! – Nikolics

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.07.09. 13:13
Nikolics Nemanja, a magyar labdarúgó-válogatott és a lengyel Legia Warszawa csatára elmondta, úgy érzi, a lehető legjobb időben váltott csapatot, és amíg tudott, kitartott a Videoton mellett.

„Hat csodálatos évet töltöttem a Videotonnál, nem akartam sürgetni a váltást. Miért igazolnék külföldre csak azért, mert egyesek azt mondják, itt az ideje? Mindenem megvolt Magyarországon, folyamatosan lőttem a gólokat, a szurkolók pedig szerettek. Csak olyan lehetőségért cserébe voltam hajlandó ezt otthagyni, amely áttörést hozhat a karrieremben” – mondta a przegladsportowy.pl-nek Niklolics, aki hároméves szerződést írt alá a Legiánál.Niklolics, aki hároméves szerződést írt alá a Legiánál.

„Korábban lehetett olvasni a Crystal Palace, a Bordeaux és a Celta Vigo érdeklődéséről is velem kapcsolatban, ezek azonban nem mind valós információkon alapultak. Elismerem, valóban voltak lehetőségeim Angliából és Spanyolországból is, ám úgy éreztem, a Legia a tökéletes célpont számomra” – tette hozzá a csatár, akit arról is kérdeztek, miért választotta a magyar nemzeti tizenegyet a szerb helyett.

„Tizennyolc esztendősen már tudtam, magyar válogatott akarok lenni, így mikor megkaptam a meghívót, egy pillanatig sem hezitáltam. Mindent ennek az országnak köszönhetek, Magyarország az otthonom!”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik