Légiósok: Hogy Totti ismert-e fel engem? Igen! – Stieber

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.06.25. 08:36
Mint beszámoltunk róla, Stieber Zoltán, a német élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Hamburg légiósa Francesco Tottival készített közös fotót Krétán. A magyar válogatott szélső elmondta, Totti ismerte fel őt, és kérte meg, hogy közös fotót készítsenek. Aztán természetesen komolyra vette a szót…

„Hogy Totti ismert-e fel engem? Igen! Ő kérte, hogy készítsünk egy közös fotót – mondta nevetve Stieber Zoltán a DIGI Sport Reggeli Start című műsorában. – Komolyra fordítva a szót, természetesen én mentem oda hozzá, nagy megtiszteltetés volt ez számomra, hiszen Totti hatalmas sztár. Nem akartam sokáig zavarni, ezért az nem is került szóba, hogy én is profi labdarúgó vagyok.”Stieber Zoltán a DIGI Sport Reggeli Start című műsorában. – Komolyra fordítva a szót, természetesen én mentem oda hozzá, nagy megtiszteltetés volt ez számomra, hiszen Totti hatalmas sztár. Nem akartam sokáig zavarni, ezért az nem is került szóba, hogy én is profi labdarúgó vagyok.”

Stieber elmondta azt is, hogy nem azért ment Görögországba nyaralni, mert onnan lennének ajánlatai. Úgy érzi, az első éve jól sikerült a Hamburgnál, tudja, hogy érkezhetnek új igazolások a nyáron, de megküzd a riválisokkal a helyéért.

#Francesco #legenda #topplayer – írta Stieber a képhez (Fotó: Facebook)
#Francesco #legenda #topplayer – írta Stieber a képhez (Fotó: Facebook)

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik