Légiósok: óriási lelkesedéssel fogadták a magyar labdarúgót

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.04.15. 16:37
null
Vernes Richárd autogramot is osztott (Fotó: ccmariners.com.au)
Nagy sikert aratott az Ausztráliában légióskodó magyar labdarúgó, Vernes Richárd látogatása egy helyi futballcsapat, a Kempsey Saints FC ünnepélyes idénynyitóján.

 

Beszámoltunk róla, hogy az ausztrál élvonalban (A-League) szereplő Central Coast Mariners a magyar futballistát delegálta a kiscsapat nagy ünnepségére – az esemény időközben lezajlott.

„Segítséget kértem felnőttcsapatunk hivatalos idénynyitó ünnepségére és a fiataljainknak tartandó bemutatóedzéshez, s nagy meglepetésemre a Peter Storrie klubalelnökkel folytatott telefonbeszélgetés nyomán a Mariners elküldte hozzánk Vernes Ricsit – lelkendezett Barry Horsfall, a Saints vezetőedzője a Mariners honlapjának beszámolója szerint. – Utólag is köszönet a segítségért, az egésznek a gyerekek voltak a legnagyobb nyertesei. Hihetetlenül jól sikerült a bemutatóedzés, junior szinten ekkora lelkesedésre még nem volt példa errefelé.”

Vernes Richárd a Honvéd kölcsönjátékosaként 2016-ig szerepel a Central Coast Marinersben, de vállsérülése miatt január óta nem léphetett pályára.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik