Légiósok: elsodorja-e Vernest is az Everton-kapcsolat?

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.04.14. 19:15
Még nem tudni, igényt tart-e a következő szezonban Vernes Richárd játékára a kedden hivatalosan is edzőt váltó ausztrál élvonalbeli labdarúgócsapat, a Central Coast Mariners.

Az ausztrál klub vezetői még márciusban menesztették Phil Moss vezetőedzőt, akinek munkáját ideiglenes megbízással a nemrégiben érkezett Tony Walmsley technikai igazgató vette át. A kedden kiadott közlemény szerint a következő idényben Walmsley lesz a vezetőedző, megtartva igazgatói posztját is.

A FourFourTwo ausztrál kiadása idézi Walmsleyt, aki – részben a pénzszűke miatt – szeretné jobban kiaknázni az Evertonnal februárban kötött megállapodást.

A tréner abban reménykedik, hogy az angol klubtól kölcsönvenni szándékozott U21-es labdarúgók nagyobb erősítést jelentenek majd, mint azok, akik az elmúlt másfél év – általa már korábban elhibázottnak minősített – átigazolási politikája eredményeként a csapathoz kerültek.

A több játékos elküldését jövendölő FFT Vernes Richárddal kapcsolatban megjegyzi: még nem kristályosodott ki, mi lesz vele, egyelőre annyi biztos, hogy 2016-ig szóló kölcsönszerződése van az ausztrál csapattal.

A Bp. Honvédtól ősszel érkező játékos január óta súlyos vállsérülése miatt harcképtelen, részben ennek tudható be, hogy az idényben csupán nyolc bajnoki mérkőzésen lépett pályára (ezeken egy gólt szerzett).

A Mariners a 8. helyen áll az A-League tízcsapatos mezőnyében, és a hátralévő két forduló után alighanem ott is marad.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik