Oroszország: Egyik legrosszabb meccsemnek indult - Dzsudzsák

Vágólapra másolva!
2014.07.19. 18:48
Mint beszámoltunk róla, Dzsudzsák Balázs öt perc alatt gólt és gólpasszt ért el a Dinamo Moszkva pénteki felkészülési mérkőzésén a Metaliszt Harkiv ellen (2–2) – a magyar labdarúgó ennek ellenére nem maradéktalanul boldog.

„Az első félidő után úgy éreztem, ez karrierem egyik legrosszabb mérkőzése – idézi a sport.ru Dzsudzsák Balázs véleményét a két ukrán gólt hozó játékrészről. – Semmi sem sikerült a csapatnak. Nem alakult ki összjáték, nem sikerültek a váltások, és minderre nem találtuk a magyarázatot."Dzsudzsák Balázs véleményét a két ukrán gólt hozó játékrészről. – Semmi sem sikerült a csapatnak. Nem alakult ki összjáték, nem sikerültek a váltások, és minderre nem találtuk a magyarázatot."

A felvetésre, hogy a hőség is szerepet játszhatott a rossz játékban, a magyar légiós annyit mondott: valóban nagy volt a meleg, de ez az ellenfél játékosaira is hatással volt.

„Szerencsére a második játékrész egészen másképp alakult – folytatta a magyar játékos. – A szünetben Csercseszov edző arról beszélt, hogy van olyan, amikor semmi sem akar sikerülni, de ha mozgósítjuk minden rendelkezésre álló erőnket, megfordulhat a tendencia. Így is történt."

Dzsudzsák hozzátette: a gól és a gólpassz önbizalmat ad, örül nekik, különösen annak, hogy a második gólt szögletből készítette elő, hiszen előző nap sokat gyakorolták a rögzített helyzeteket.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik