Légiósok: Dzsudzsák álma, hogy szögletből szerezzen gólt

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.09.23. 09:09
Dzsudzsák Balázs, az orosz élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Dinamo Moszkva magyar válogatott szélsője elmondta, hogy utánpótláskorú játékosként már többször is a kapuba talált szögletből, és szeretné, ha ez a felnőtteknél is sikerülne neki.

„Időbe telt, míg alkalmazkodtam az orosz bajnoksághoz, az országhoz, a városhoz és a stadionhoz. Most már nagyon kényelmesen érzem magam, megszoktam, hogy a középpálya jobb oldalán kapok szerepet. Az edzőm arra szokott kérni, hogy segítsem a támadásokat, legyenek beadásaim, és olykor húzódjak be középre” – mondta a 26 esztendős játékos, akivel kapcsolatban a sports.ru felelevenítette, hogy még Magyarországon, az ifjúsági csapatokban többször is sikerült szögletből betalálnia.

„Két-három alkalommal volt már rá példa pályafutásom során. Amikor azt látom, hogy a kapus nem helyezkedik közel a kapufához, megpróbálom megtréfálni, bár ez szinte lehetetlen. Nem sokszor van erre lehetőség, a legmagasabb szinten aligha lehet ezt megvalósítani, de még mindig álmodom arról, hogy egyszer sikerül. Nagyszerű kiegészítője lenne egy ilyen találat a kollekciómnak” – tette hozzá Dzsudzsák.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik