Omonia: Leandro elárulta, miért döntött a maradás mellett

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.06.27. 14:15
Mint arról korábban beszámoltunk, Leandro szerződést hosszabbított a ciprusi élvonalbeli Omonia Nicosia labdarúgócsapatával. A csapatkapitány – akit a magyar bajnok Győri ETO is szeretett volna szerződtetni – a shootandgoal.com-nak adott interjúban elárulta, miért döntött a maradás mellett.

„Ez a megoldás volt a legjobb mindenki számára, a családom is nagyon boldog, hogy maradok az Omoniánál. Biztos vagyok benne, hogy a következő években a klub eléri céljait – nyilatkozta Leandro. – Az elmúlt napokat Brazíliában töltöttem, rengeteg üzenetet kaptam, mindenki arra kért, hogy maradjak a csapatnál. Ez megmutatta számomra, mennyire fontos a szerződéshosszabbítás. Szeretem a klubot, és örülök, hogy így ért véget a történet."Leandro. – Az elmúlt napokat Brazíliában töltöttem, rengeteg üzenetet kaptam, mindenki arra kért, hogy maradjak a csapatnál. Ez megmutatta számomra, mennyire fontos a szerződéshosszabbítás. Szeretem a klubot, és örülök, hogy így ért véget a történet."

A 31 éves védekező középpályás beszélt az előttünk álló szezonról, illetve a távozókról, akik között ott van a Dubaiba szerződő André Alves is.

„Mindenki azt várhatja tőlem, amit az előző években. A maximumot fogom adni az edzéseken és a meccseken is. Az Omonia mindig a bajnoki címért harcol, ez a célkitűzés mindig, a következő szezonban is. Néhány fontos játékos távozott a klubtól, de úgy vélem, a felkerülő fiatalok jól fogják pótolni őket" – tette hozzá Leandro.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik