Serie B: Feczesin gólokkal ünnepelné a karácsonyt

Vágólapra másolva!
2012.12.19. 08:45
Az idén még kilenc pontot begyűjthet az olasz másodosztályú labdarúgó-bajnokságban szereplő Ascoli, ugyanis az angol bajnoksághoz hasonlóan Olaszországban is rendeznek bajnokikat az ünnepi időszakban. Feczesin Róbert csapata 23-án a Ternanával, 26-án a Cittadellával, míg 30-án a Varesével játszik.

„Furcsa lesz, az biztos – szögezte le a 26 éves futballista. – A szezon előtt felvázoltak három lehetőséget, a játékosok választhatták ki, melyiket szeretnék. A többség az ünnepi futball mellett döntött, de ennek is megvan az előnye, mivel az utolsó bajnoki után tíznapos szünetet kapunk. Különleges lesz karácsonykor is játszani, kíváncsi vagyok, mennyire dobja fel a nézettséget. Angliában hagyománya van, ám itt a mostani lesz az első alkalom. Azt majd utána tudom megmondani, mennyire tetszett. Ha megnyerjük mindhárom meccsünket, jövőre is örömmel játszanék az ünnepek alatt. Ha pedig gólokkal járulok hozzá a sikerhez, akkor lenne csak igazán boldog a karácsonyom.”

HA ARRA IS KÍVÁNCSI, HOGY MIT GONDOL FECZESIN RÓBERT A VOLT CSAPATA, A BRESCIA ELLEN SZERZETT GÓLJÁRÓL, ILLETVE MIK AZ ASCOLI CÉLKITŰZÉSEI, KERESSE A SZERDAI NEMZETI SPORTOT!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik