Brescia: Két gólom közül az első volt igazán inzaghis - Feczesin

Vágólapra másolva!
2011.08.16. 15:55
A Brescia magyar csatárát, a felkészülési időszakban kiváló formát mutató Feczesin Róbertet az olasz sajtóban már Filippo Inzaghihoz hasonlítják, de ő a Nemzeti Sportnak elmondta, nem szeretné a Milan csatárához hasonlítani magát.

A Serie B-s Brescia 25 éves magyar csatára, Feczesin Róbert tíz gólt szerzett eddig a nyáron, ebből kettőt szombaton, a L'Aquila elleni, 5–0-ra megnyert kupamérkőzésen.

„Várjunk csak, hadd gondoljam végig... Rúgtam egyszer hármat, aztán kétszer egyet, az eddig öt, aztán hat, hét, nyolc, most meg ez a kettő” – válaszolta a nyár góljait firtató kérdésre Feczesin.

„Általában a felkészülési időszakaim jól szoktak sikerülni. Ebben közrejátszik az is, hogy Olaszországban az első és másodosztályú csapatok hagyományosan gyengébb ellenfelekkel hangolnak a bajnoki rajtra, könnyebb kibontakozni. Ilyenkor egyébként még nem a gólok száma, az eredmény számít, hanem az, hogy a játékot, a taktikai elemeket begyakoroljuk. Egy csatárnál mindig fontosak a gólok, természetesen méltányolják őket. És persze önbizalmat merítek belőlük én is, mert a gól felkészülési időszakban is gól" – nyilatkozta a Nemzeti Sportnak jó formájáról a támadó, aki kitért az egyik helyi lapban megjelenő Inzaghi hasonlatra is.

„Nem szeretném magam hozzá mérni, a Milan csatára kivételes egyéniség. Ha mégis párhuzamot kell találni, a kupamérkőzésen szerzett két gólom közül az első volt igazán inzaghis, amelynél az oldalról bepasszolt labdát rúgtam nyolc méterről az üres kapuba, a másodiknál húsz méterről sikerült a hosszú sarokba lőnöm” – mondta Feczesin, akivel alapemberként számít edzője a közelgő szezonban, így biztosan marad a Bresciában.

A CSATÁRRAL KÉSZÜLT TELJES INTERJÚT ELOLVASHATJA A NEMZETI SPORT KEDDI SZÁMÁBAN!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik