PSV: menedzsere szerint Dzsudzsák egyelőre nem távozik Eindhovenből

Vágólapra másolva!
2009.12.16. 15:52
Címkék
Fülöp Ferenc, Dzsudzsák Balázs egyik menedzsere a Voetbal International című lapnak elmondta, hallott arról, hogy védence iránt a Real Madrid is érdeklődik, de szerinte a válogatott szélső egyelőre marad Eindhovenben.

„Hallottam a Madriddal kapcsolatos pletykákról – mondta a játékost képviselő Stars and Friends menedzseriroda részéről Fülöp Ferenc. – Azonban az érdeklődőknek először a kiszemelt játékosok klubját kell megkeresniük, és ez nem történt meg. Balázs egyelőre nem hagyja el a PSV-t, hiszen a klub jelenleg remekül megfelel neki."

A menedzser természetesen nem zárta ki, hogy védence a jövőben távozik majd az eindhoveni csapattól, abban azonban biztos, hogy alaposan a kasszába kell nyúlnia annak a klubnak, amelyik igazolni akarja a 22 éves balszélsőt.

„Ha Balázs továbbra is ilyen jól teljesít a PSV-nél, várható, hogy több ajánlat is befut majd – mondta Fülöp. – Jelenleg nagyon jól érzi magát: a családias hangulat, Fred Rutten vezetőedző bizalma, a csapat jó szereplése mind elégedetté teszi, ráadásul szerződése kétezer-tizenháromig szól. Egy dolog biztos: aprópénzért nem fogja elengedni a PSV."

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik